Transport marfă intern si international

Transporturi rutiere internaţionale

BIHOREANU SERBAN

Telefon

0752.241.244

E-mail

mercursped@gmail.com

Transporturi rutiere naţionale

SFERDEAN MARCELA

Telefon

0748.116.305

E-mail

mercursped@gmail.com

SC EXPRES MERCUR SPEDITION SRL

J

J05/547/2002

CUI

RO 14681115

Adresa

Oradea, Str. Anghel Saligny, Nr. 16 (Parcul Industrial Eurobusiness II Oradea)

Transport rutier de mărfuri

Activitatea de bază a SC Expres Mercur Spedition SRL este transportul rutier de mărfuri, cu o pondere semnificativă în cifra de afaceri. În anul 2020, acest sector a generat 75% din veniturile companiei, menținându-se în aceeași structură și în anii anteriori. Oferim servicii de transport marfă atât pe plan intern, cât și internațional, concentrându-ne în special pe clienți din Italia, Germania, Austria, Cehia, Elveția, Olanda, Belgia și Franța.

Soluțiile noastre de transport rutier de mărfuri includ atât camioane complet încărcate, cât și transportul de mărfuri în grupaj. Ne adaptăm mijloacele de transport la nevoile clienților. La cerere, putem organiza grupaje de mărfuri pentru camioane, asigurând o preluare rapidă și eficientă a mărfurilor pentru diverse rute rutiere, atât în România, cât și în străinătate. Toate transporturile se desfășoară în condiții de siguranță maximă și seriozitate.

Ne dedicăm clienților noștri, oferindu-le securitate și promptitudine, având mereu în vedere natura mărfurilor transportate. Parcul nostru auto este compus din 23 de capete de autotractoare și 47 de semiremorci prelată. Toate autocamioanele sunt echipate cu aparate tahograf și sisteme de monitorizare GPRS.

Monitorizarea online a flotei

Pentru o monitorizare eficientă a activității de transport, SC Expres Mercur Spedition SRL utilizează un sistem modern și performant de monitorizare online a flotei – sistemul Web Eye. Acest sistem permite controlul în timp real al parcului auto, al forței de muncă și al consumului de carburant. Prin intermediul lui, obținem informații importante în orice moment al zilei, ajutându-ne în:

Pentru fiecare autocamion, marfa transportată este asigurată în caz de avarie, accident, furt sau distrugere, conform legislației în vigoare. Asigurarea suplimentară acoperă suma de 150.000 de euro pentru transporturile externe, iar aceasta poate fi ajustată în funcție de necesitățile clienților.

Pe durata desfășurării activității noastre, ne concentrăm asupra îmbunătățirii continue a calității serviciilor și practicăm tarife competitive. În cadrul fiecărei curse, contactul între compania clientului și SC Expres Mercur Spedition SRL, precum și toate informațiile legate de desfășurarea transportului, se realizează direct, fără intermediari, reducând astfel anumite costuri asociate intermediarilor.

Toți șoferii noștri au o vastă experiență în transporturile interne și internaționale și sunt instruiți conform standardelor europene de siguranță.