Depozitare, manipulare, logistica

Contact

Telefon

0259.477.773

Telefon

0744.576.692

E-mail

mercursped@gmail.com

SC EXPRES MERCUR SPEDITION SRL

J

J05/547/2002

CUI

RO 14681115

Adresa

Oradea, Str. Anghel Saligny, Nr. 16 (Parcul Industrial Eurobusiness II Oradea)

Soluții complete de depozitare, manipulare și logistică

În urma angajamentului nostru față de principiul „Clientul pe primul loc”, am dezvoltat o ofertă completă de servicii adaptate nevoilor fiecărui client. Furnizăm soluții moderne și complete de logistică prin colaborarea cu parteneri puternici la nivel intern și internațional.

Serviciile noastre de logistică acoperă planificarea, organizarea, executarea și controlul fiecărui flux de mărfuri, de la colectarea de la furnizori, transport, manipulare, depozitare și condiționare până la distribuția către clienți finali. Avantajele de care beneficiază clienții noștri includ creșterea veniturilor, profitabilitate sporită, reducerea investițiilor de capital, scăderea costurilor operaționale, economisirea resurselor manageriale și livrări mai rapide la un nivel calitativ superior, aducându-i mai aproape de clienți.

Compania noastră dispune de spații de depozitare în Oradea, cu o capacitate de 800 de metri pătrați, accesibil rutier. Manipularea și celelalte operațiuni de pregătire pentru distribuție sunt efectuate cu responsabilitate, fie manual, fie cu ajutorul utilajelor speciale, de către personal calificat în domeniu. Intrările și ieșirile de mărfuri sunt strict monitorizate, permițându-ne să avem control asupra stocurilor în orice moment.

Principalele servicii din cadrul acestui lanț logistic includ:

Monitorizăm cu strictețe toate operațiunile și oferim și alte servicii cu valoare adăugată, cum ar fi sortarea, ambalarea, infolierea, etichetarea și atașarea instrucțiunilor.